Атлетико Мадрид и Лацио станаха поредните двама сигурни участници в

...
Атлетико Мадрид и Лацио станаха поредните двама сигурни участници в
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид и Лацио продължават към осминафиналите в Шампионската лига

Атлетико Мадрид и Лацио станаха следващите двама сигурни участници в осминафиналите на Шампионската лига през сегашния сезон, откакто във вторник вечер си подсигуряваха първите две места в крайното класиране на група " Е ".

В един от ранните дуели за деня и по този метод " бианкочелестите " краткотрайно оглавиха подреждането с актив от 10 точки, до момента в който загубата за " детелините " им подсигурява, че те ще завършат на последното място в класирането.

Няколко часа по-късно във Ротердам Фейенорд посрещна Атлетико Мадрид, като момчетата на Диего Симеоне излизаха на " Де Куип " с ясното схващане, че победа за тях ще значи и прекосяване в идната фаза.

В последна сметка " дюшекчиите " стигнаха до триумфа с 3:1, като любопитното е, че за нидерландците цели двама футболисти си означиха автогол - Лутсхарел Геертрюда и Сантиаго Хименес, а сред тях прецизен за гостите беше Марио Ермосо.

Почетното попадение за Фейенорд пристигна в 77-ата минута и бе дело на Матс Вифер, който бе понижил резултата на 1:2 броени минути преди вторият автогол да разбие изцяло очакванията на локалните последователи.

Така преди последния кръг в тази група Атлетико Мадрид е водач с 11 точки, следван от Лацио с 10, като на 13 декември (сряда) двата отбора ще се срещнат на " Уанда Метрополитано " в пряк спор за първото място. Фейенорд е твърдо на 3-ата позиция с 6 пункта и напролет ще играе в Лига Европа, до момента в който Селтик сигурно ще финишира финален, защото има единствено 1 точка в актива си досега.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР