Атлетик Билбао и Валенсия не излъчиха победител в първия полуфинален

...
Атлетик Билбао и Валенсия не излъчиха победител в първия полуфинален
Коментари Харесай

Гняв във "Валенсия" заради VAR и съдията


" Атлетик " Билбао и " Валенсия " не излъчиха победител в първия полуфинален мач от шампионата за Купата на Краля. Двата отбора, които най-често приключват наедно в испанския хайлайф през този сезон, затвърдиха репутацията си и си размениха по един гол в нервозен дуел на ст. " Сан Мамес ", изпълнен с доста нарушавания, разногласия и дискусионни обстановки.

През първото полувреме по-активният тим беше този на " лъвовете ", които поведоха в 37-ата минута, когато дежурния си гол с глава осъществя Раул Гарсия. 35-годишният деец се разписа след чудесно центриране от директен свободен удар на капитана Икер Муняин.

Снимка: Getty Images


След почивката играчите на " Валенсия " поеха самодейността и в средата на второто полувреме едно от откритията на сезона в Испания - Уго Дуро, означи следващия си гол.
Снимка: Getty Images

Последваха още няколко рискове пред вратата на " Атлетик " преди да се стигне до най-дискутирана обстановка в мача в последната минута на постоянното време.

Дуро се измъкна от отбраната на домакините и падна на земята след контакт с Дани Вивиан. Съдията Хосе Луис Мунуера Монтеро реши, че дузпа няма и извади жълт картон на 22-годишния нападател поради гневната му реакция.



След мача от щаба на " прилепите " недоумяваха за какво VAR не се е намесил и не е коригирал решението на основния рефер.

Реваншът на ст. " Местая " е на 2 март и ще бъде излъчен директно в ефира на телевизия RING.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР