Атлетик Билбао и Барселона играят при 0:4 във финала за

...
Атлетик Билбао и Барселона играят при 0:4 във финала за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Атлетик Билбао 0:4 Барселона

Атлетик Билбао и Барселона играят при 0:4 във финала за Купата на Краля. Антоан Гризман откри в 60-ата минута след асистенция на Френки де Йонг. Самият нидерландец повиши на 0:2 единствено 3 минути по-късно. Меси направи резултата типичен в 68-ата минута. Отново капитанът на каталунците се разписа в 72-ата минута след подаване от Алба.

В петата минута Меси получи в наказателното поле и незабавно продължи към свободния Де Йонг, който удари дясната греда с компактен шут по земята от към 5-6 метра.

2 минути по-късно Сержиньо Дест влезе във вътрешността от десния фланг и стреля с левия крайник, само че на сантримети вляво.

Антоан Гризман бе изведен в пеналтерията в десетата минута, обърна се и чукна към Меси, само че изстрелът на капитана профуча настрана.

В 21-ата минута Меси финтира двама в наказателното и опитва да изненада Симон с десния крайник, само че прекомерно едва и стражът улови.

В 40-ата минута шесткратният притежател на Златната топка извърши директен свободен удар, само че той срещна стената.

Минутка по-късно Иняки Уилямс центрира остро от левия фланг, търсейки Беренгер, само че Тер Стеген внимаваше и предотврати надвисналата заплаха.

В 48-ата минута Дест откри Гризман, който връхлетя върху топката от към 2-3 метра пред голлинията, само че Симон съкрати дистанцията и блокира.

Педри опитва рефлекса на Симон с десния крайник от дъгата на пеналтерията, но вратарят отговори уместно.

Все отново разумното се случи и в 60-ата минута каталунците откриха. Френки де Йонг завъртя фирмено топката от дясното крило, а Антоан Гризман изскочи на близката греда, с цел да простреля Симон за 0:1.

FINALLY
— Griezmann Chief
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР