АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Кметът на Атлантик Сити

...
АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Кметът на Атлантик Сити
Коментари Харесай

Кметът на Атлантик Сити и съпругата му бяха обвинени в малтретиране и нападение на дъщеря им тийнейджърка

АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (AP) — Кметът на Атлантик Сити Марти Смол и брачната половинка му бяха упрекнати в понеделник в малтретиране и нахлуване на щерка им тийнейджърка неведнъж, в това число удряне нея в главата с метла и я поваля в безсъзнание.

Прокуратурата на окръг Атлантик сподели, че е повдигнала обвинявания против двамата родители за застрашаване благосъстоянието на дете.

Марти Смол също е бил упрекнати в отправяне на терористични заплахи; утежняващо нахлуване и нормално нахлуване. La'Quetta Small беше в допълнение упрекнат в три обособени обвинявания за нормално нахлуване.

Прокуратурата сподели в известие за новините, че „ подсъдимите са малтретирали физически и прочувствено своята 15/16-годишна щерка на няколко пъти мотиви ” през декември 2023 година и януари 2024 година

В него се споделя, че при един случай се твърди, че Марти Смол е блъснал щерка си няколко пъти в главата с метла, което я е предиздвикало да загуби схващане. Той също по този начин е упрекнат, че е блъснал щерка си с юмруц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР