АТЛАНТА (AP) — Сенатът на Джорджия номинира пети член на

...
АТЛАНТА (AP) — Сенатът на Джорджия номинира пети член на
Коментари Харесай

Сенатът на Джорджия номинира бивш сенатор за пети член на избирателната комисия

АТЛАНТА (AP) — Сенатът на Джорджия номинира пети член на държавната изборна комисия, защото ръководителят на Камарата на представителите Джон Бърнс упорства за промени в гласуването и споделя, че желае направи управителния съвет по-независим от държавния секретар на Джорджия Брад Рафенспергер.

Републиканският лейтенант-губернатор Бърт Джоунс разгласи избора на някогашния щатски сенатор Рик Джефарес в четвъртък пред групата на републиканците в Сената. Пълният Сенат би трябвало да удостовери Джефарес.

Джефарес, републиканец, ще заеме мястото на Мат Машбърн в борда. Лидерите на републиканците в Сената споделиха на Машбърн преди няколко месеца, че не имат намерение да го назначават още веднъж. Но отстраняването му не стана обществено притежание, до момента в който не гласоподава срещу следствието на Рафенспергер.

Джефарис ще се причисли към борда, обсаден от републикански деятели, които настояват, че Доналд Тръмп е бил излъган за 16-те електорални гласа в Джорджия през 2020 година и желаят огромни промени,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР