АТЛАНТА (AP) — Говорителят на Камарата на представителите на Джорджия

...
АТЛАНТА (AP) — Говорителят на Камарата на представителите на Джорджия
Коментари Харесай

Говорителят на Камарата на представителите на Джорджия има за цел да убеди съпротивляващите се републиканци да настояват за ваучери

АТЛАНТА (AP) — Говорителят на Камарата на представителите на Джорджия Джон Бърнс е податлив да одобри проект за ваучери, финансиращ образование в частни учебни заведения и домашно образование, като желае да промени мнението си на сътрудниците си републикански скептици.

Бърнс се появи, както сподели, за първи път на съвещание на комисията по обучение в Камарата на представителите в сряда. Той прикани групата да създаде проект за ваучери, който беше въведен дружно с редица други начинания, в явен опит да получи поддръжка. Комисията утвърди законопроект 233 на Сената за партийно гласоподаване, подготвяйки сцената за гласоподаване в Камарата на представителите в четвъртък.

„ Бих желал нашата Камара да изпрати явен сигнал, няма да позволим нашите деца не престават да са в клопката на пропадащо учебно заведение, че заемаме позиция да дадем на родителите в Джорджия по-добри благоприятни условия и отключваме вратите към бъдещето за децата в този щат, ” сподели Бърнс пред членовете на комисията.

Но с цел да бъде признат законопро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР