АТЛАНТА (AP) — Атланта Хоукс, позволявайки най-много точки на мач

...
АТЛАНТА (AP) — Атланта Хоукс, позволявайки най-много точки на мач
Коментари Харесай

Хоукс държат на Деджунте Мъри, не сключват сделка, тъй като ГМ Ландри защитава дългосрочни интереси

АТЛАНТА (AP) — Атланта Хоукс, позволявайки най-вече точки на мач в НБА и се борят да останат над граничната линия за play-in шампионата, изненада мнозина, като не направи ход преди крайния период за замяна в четвъртък.

Имаше доста спекулации, че Хоукс ще обмислят замяна, включваща стрелецът Деджунте Мъри, който се причислява към Трей Йънг, с цел да даде на Атланта висока - точкуване в задно поле, което не е довело до печеливш връх. Генералният управител Ландри Фийлдс сподели в петък, че нито една оферта не дава отговор на дълготрайните цели на тима.

„ Мисля, че ще разберем по кое време е време да преминем от играчите “, сподели Фийлдс. „ И ще разберем по кое време е време да притеглим някой нов. Но явно тъкмо в този момент не беше моментът. Това не беше моментът. “

Фийлдс пое контрола върху ежедневните интервенции, когато президентът на тима Травис Шленк се отдръпна на 21 декември 2022 година Около два месеца по-късно Куин Снайдер беше нает като треньор, с цел да размени уволнения Нейт Макмилън.

Хоукс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР