Атланта — Заподозреният в убийството на студентка по медицински сестри

...
Атланта — Заподозреният в убийството на студентка по медицински сестри
Коментари Харесай

Заподозреният в убийството на студентка по медицинска сестра в Джорджия е обвинен в „обезобразяване на черепа й“, се казва в съдебните документи

Атланта — Заподозреният в убийството на студентка по медицински сестри в кампуса на университета в Джорджия използва предмет като оръжие в закононарушението и също по този начин е упрекнат в „ обезобразяване на черепа й “, съгласно новоподадените клетвени заявления за арест.

Хосе Ибара, който е изправен пред голям брой обвинявания в ликвидиране и нахлуване, също е упрекнат във влаченето на 22-годишната Лейкън Райли в насаме място в четвъртък, съгласно една от клетвените заявления, получени от CBS News. Твърдението, че той е влачил тялото на Райли, е повдигнато в поддръжка на обвиняването за укриване на гибелта на друго лице.

Властите не споделиха по какъв начин тъкмо е била убита Райли, единствено че гибелта й е породена от контузия с тъп предмет. Допълнителни детайлности за типа на потребления предмет или по какъв начин тъкмо е била убита, не са включени в клетвените заявления за ареста.

В клетвените заявления, подадени във Върховния съд на окръг Атина-Кларк, се показва, че закононарушенията са били осъществено сред 9 и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР