Атина се превръща в Бейрут заради чужденците, написа гръцкият в.

...
Атина се превръща в Бейрут заради чужденците, написа гръцкият в.
Коментари Харесай

Атински вестник: Чужденци ни превръщат в Бейрут

Атина се трансформира в Бейрут поради чужденците, написа гръцкият в. Катемерини.

Изданието разяснява разстрела на високопоставени балкански мафиоти, станал през вчерашния ден в центъра на основния град на столицата на членката на Европейския съюз. Четирима души са пристигнали пред заведение и разкрили огън по членовете на черногорски незаконен клан - Игор Дедович и Стеван Стаматович. Двамата търсени от управляващите в родината си мъже са починали пред очите на техни близки и деца. След показния разстрел причинителите на наглото закононарушение са избягали в незнайна посока.

Русокоса кокона в основата на убийството на Царя на халвата?

Гръцката полиция е оповестила, че най-вероятната причина за убийството на балканските нарушители е била възмездие от страна на мафиотска конструкция. Стаматович и Дедович са били обвинени в премахване на свои съперници в ниша на тъмния бизнес в черногорския адриатически курорт Котор.

Гръмнаха съучастник на мъжа на Гуркова

"Цялата сган на Земята е пристигнала в Атина. Първо бежанците, след това мафиоти, а по-късно може би и терористи. Тези чужденци трансформират нашата столица в Бейрут (главният град на Ливан е бил съвсем срутен до основи по време на Гражданската война от 1975 до 1990 г.) ", написа изданието, представено от сръбския в. Блиц.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР