Атина. Арестуваният гръцки депутат Константинос Барбарусис в понеделник е заявил,

...
Атина. Арестуваният гръцки депутат Константинос Барбарусис в понеделник е заявил,
Коментари Харесай

АНА-МПА: Бившият депутат от „Златна зора“, призовал армията да арестува премиера, президента и военния министър, уважава демокрацията и Конституцията

Атина. Арестуваният гръцки народен представител Константинос Барбарусис в понеделник е декларирал, че съжалява за думите си, изказани в Народното събрание предходната седмица, когато прикани военните да арестуват президента, премиера и министъра на защитата за договорката с Македония за името, предава гръцката осведомителна организация АНА-МПА .
Бившият депутат от екстремно-дясната „ Златна зора “ бе разпитан от следовател по обвиняването против него за подстрекаване към държавна измяна.
Барбарусис е описал мненията си като „ изпуснати изречения “, които са били единствено дребна част от речта му и са били казани в хода на развълнуван спор. Освен това той е заречен да се извини за мненията си от парламентарната естрада. Бившият народен представител от „ Златна зора “ е уверил, че почита Конституцията, демократическата система и нейните фундаментални институции.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР