Атентатите в Нова Зеландия коментира председателят на ДПС на възпоменателен

...
Атентатите в Нова Зеландия коментира председателят на ДПС на възпоменателен
Коментари Харесай

Карадайъ: Тероризмът няма народност, религия, етнос

Атентатите в Нова Зеландия разяснява ръководителят на Движение за права и свободи на възпоменателен протест в доспатското село Барутин.

 © БГНЕС
Мустафа Карадайъ изрече съболезнования от името на Движение за права и свободи към околните на жертвите при атентатите в Нова Зеландия.
Мустафа Карадайъ: Тероризмът няма националност, няма вяра, няма етнос. Няма опрощение с актовете си срещу човечеството и срещу мира. И по тази причина осъждаме тероризма във всичките му форми и пожелаваме скорошно възобновяване на ранените.
Пред събралите се на митинга, отдаден на 47-годишнината от Възродителния развой в Барутин, Карадайъ упрекна и левите и десните партии в политическа шизофрения. Защото по думите му одобряват едни резолюции в Брюксел, а работят назад в България. Страната ни е в политическа и на ръба на парламентарна рецесия, безапелационен беше още Карадайъ.
Мустафа Карадайъ: Нашият апел е час по-скоро главните партии, систематичните партии, в случай че има национално виновни партии, да седнем на масата за дефиниране на националните цели на страната... Тази политическа рецесия няма решение от модела: Стани да седна. Тази политическа рецесия има решение от ясна визия за развиването, ускореното и догонващо развиване на страната.
Участниците в митинга сервираха венци пред паметника на жертвите от Възродителния развой.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР