Атанасова продължи патетично: Борисове ГЕРБ и ГЕРБ е Борисов. Никъде

...
Атанасова продължи патетично: Борисове ГЕРБ и ГЕРБ е Борисов. Никъде
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Г-н Борисов мечтае за силна държава. Защо тогава за 12 години бяхме на опашката на Европа по стандарт на живот?

Атанасова продължи патетично: " Борисове ГЕРБ и ГЕРБ е Борисов. Никъде няма да върви. Той сплоти хората, в това число и мен. Той носи водачеството и няма спор по този въпрос. Компромисите - когато някой слага червени линии, имайки поради Корнелия Нинова, с цел да остане овластена, продължава да твърди, че има червени линии в нейното ръководство.

Кирил Петков сподели пред непозната медия, че всички доставки на оръжие стигат до Украйна. Имам парламентарен въпрос. 21 април госпожа Нинова ми е дала отговор - за период от януари до април какви доставки са утвърдени. Издадени са 31 броя за муниции и съставни елементи за 316 млн. евро.

Държавите за последна приложимост са изброени, в това число и Полша. В различен интервал са издадени 26 броя самостоятелни позволения за 117 млн. евро, в това число и Полша. Твърденията на Кирил Петков, че част от всичко това е с последна дестинация Украйна, дали не тормози госпожа Нинова?! Та се постановяваше, че Министерски съвет трябваше да опровергава, че Петков се е изказал погрешно ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР