Атанас Узунов, бивш изпълнителен директор на Локомотив и съветник няколко

...
Атанас Узунов, бивш изпълнителен директор на Локомотив и съветник няколко
Коментари Харесай

Атанас Узунов е новият председател на Общински съвет - Пловдив, старейшините се заклеха

Атанас Узунов, някогашен изпълнителен шеф на Локомотив и консултант няколко мандата, е определен за ръководител на Общинския съвет на Пловдив.

За Узунов, който е от ГЕРБ, гласоподаваха 32-ма съветници. Това е първото решение, което се взима с болшинство. Вотът беше скришен, като за другия претендент за поста - Виолета Константинова от " Възраждане " гласоподаваха единствено 5-ма от съветниците. 12 означиха " Не поддържам никого ".

“Обещавам да бъда другар с всички вас и да не ви разделям. Надявам се да бъда обединител ”, сподели Атанас Узунов откакто беше определен за ръководител на Общинския съвет. Той добави, че е сюрпризиран от номинацията, само че и признателен за поддръжката.

" Знам каква отговорност поемам с ръководството на най-стария жив град в Европа. Няма да спестявам сили да разкрия цялостния му капацитет ", съобщи при приемането на властта новият кмет на Пловдив Костадин Димитров.

След избора си на ръководител и положените обети от кмета Костадин Димитров и районните кметове и общински съветници, Узунов насрочи идната сесия за 23 ноември и закри днешното тържествено съвещание.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР