Атанас ще трябва да се доказва за втора поредна седмица.

Атанас ще трябва да се доказва за втора поредна седмица. ...

Атанас отново е номиниран в „Игри на волята“.

Атанас ще трябва да се доказва за втора поредна седмица. Веселякът от Траки отново получи номинация, след като племето му загуби битката днес, а Атанас дори не участва в нея.

Всяко племе имаше куб, който трябваше да бута през трасето. Един воин трябваше да е отгоре, а четирима да го бутат. По трасето трябваше да се събират знамена, като след всяка крепост със знаме се сменяше и войнът на куба. Първи успяха да съберат своите пет знамена Прабългари, втори останаха Славяни, а последни Траки. „Имахме грешна стратегия, не се слушаме“, заключи Радостина, а Наско сподели, че като зрител, го е срам, че е от това племе.

Номинациите на Траки не изненадаха никой. Въпреки че Наско победи в елиминационната битка и нямаше вина за загубата на територия, той отново беше номиниран, но този път не защото го смятат за слаб играч, а защото племето му очаква той пак да победи. Дали очакванията им ще се оправдаят, ще разберем в петък!
NOVA
„Усетих, че при Юлиян може да се действа с чар“, това сподели Роберта, която от няколко дни се държи приятелски с учителя. „Усмивката ми го кара да промени поведението си“, сподели тя. Нищо от това не остана скрито за Пламен, който подкрепя действията на Роберта. „Женската красота е голямо оръжие“, заключи той. До къде ще стигне тя обаче и няма ли Юлиян да се усети, ще разберем съвсем скоро.-->

След като Славяни се прибраха в територията си, забелязаха, че Марешка я няма. Воините са притеснени и никой не знае какво се случва с нея. Дали и тя ще напусне шоуто така внезапно като Йоана или ще се завърне, ще стане ясно тази седмица.
NOVA
В четвъртък вечер предстои битката между Славяни и Прабълагри. Загубилите ще трябва да излъчат номиниран. Каква ще е битката, кой ще спечели и кой ще е номиниран зрителите ще научат от 21.00 ч.по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във и 

Източник: dariknews.bg