Атанас Мулетаров е новият изпълнителен директор на Напоителни системи, съобщиха

...
Атанас Мулетаров е новият изпълнителен директор на Напоителни системи, съобщиха
Коментари Харесай

``Напоителни системи`` и Агенцията по горите с нови изпълнителни директори -

Атанас Мулетаров е новият изпълнителен шеф на " Напоителни системи ", оповестиха от сдружението. Той е определен с решение на Съвета на шефовете.

Мулетаров има дълготраен опит в " Напоителни системи ", като от 2011 година досега е бил шеф на дирекция " Собственост и наеми " в Централното ръководство на сдружението.

Досегашният изпълнителен директор  беше назначен при започване на февруари от някогашния министър на земеделието Иван Иванов (БСП). Старият ръб бе освободен от Иванов на 13 януари. Преди това служебният агроминистър Христо Бозуков подаде сигнал в прокуратурата. Наследникът му Иван Иванов пък се закани да подаде сигнал до ДАНС и Министерство на вътрешните работи и изрази удивление по какъв начин въобще съществува това сдружение. Според него има опит за корист с европейски средства и предизвести, че могат да ни бъдат наложени финансови корекции.

Инж. Стоян Тошев е назначен за шеф на Изпълнителната организация по горите, оповестиха от ИАГ .

Той поема организацията, откакто досегашния шеф инж. Филип Ковашки напуща поста по лично предпочитание.

Инж. Тошев е магистър по „ Горско стопанство “ от Лесотехническия университет. Започва работа в бранша като горски жандарм в Държавно горско стопанство-София. През 2011 година постъпва в Регионална дирекция по горите-София, като поредно заема разнообразни длъжности в системата. От 2016 година е заместник-директор на РДГ-София, а от месец май 2019 година досега е бил неин шеф.

Той има и спомагателна подготовка, специализации и курсове в региона на сателитните технологии в инвентаризация на горите, оценка на вреди при естествени бедствия, оценка на ловни титли и други.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР