Атанас Атанасов подава оставка от лидерския пост в партията си

...
Атанас Атанасов подава оставка от лидерския пост в партията си
Коментари Харесай

Атанас Атанасов също подаде оставка като лидер на ДСБ

Атанас Атанасов подава оставка от лидерския пост в партията си „ Демократи за мощна България “ (ДСБ), часове откакто Христо Иванов, с който са съпредседатели на обединението „ Демократична България “, разгласи, че ще се отдръпна от управлението на партията „ Да, България “.

„ Сърдечно благодаря на хората, дали своя глас за „ Демократична България “, на претендентите ни в листите, на доброволците и на всички деятели за всеотдайната и безкористна работа. Въпреки положените старания резултата ни на тези избори е слаб, за което поемам персоналната си отговорност “, написа Атанасов в профила си в обществената мрежа Фейсбук.

Той ще свика Национално заседание за избор на нов ръководител и национално управление на партията. „ Заедно с другите водачи на „ Демократична България “ сме длъжни и ще защитим ползите на гласоподавателите на обединяването, което само е способно дейно да отстоява идеите, които изповядваме. То би трябвало да бъде непокътнато и развито “, добави още досегашният началник на ДСБ.

„ Демократична България “ претърпя тежко проваляне на парламентарния избор през вчерашния ден – при 93.28% обработени протоколи от ЦИК обединението печели едвам 6.16% от гласовете или почти двойно по-малко по отношение на изборите от 11 юли, когато имаше 12.64% от вота на гласоподавателите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР