Атанас Атанасов е новият треньор на . Той разкри пред

...
Атанас Атанасов е новият треньор на . Той разкри пред
Коментари Харесай

Атанасов: Всичко в Монтана ми е познато, договорът ми е дългосрочен

Атанас Атанасов е новият треньор на. Той разкри пред " Дарик ", че договорът му е по-дългосрочен, с цел да може да свърши някаква работа в тима.

" Предната седмица разговаряхме с кмета на Монтана Злати Живков и Румен Панайотов. Уточнихме почти детайлите и вероятностите пред тима. Този път престоя ми няма да бъде единствено на парче. За да може да свършим някаква работа, договорът ми е по-дългосрочен. Това бе условие от страна на клуба.

Аз за четвърти път отивам в Монтана. Там всичко ми е познато. Отборът на към 90% ми е прочут. Футболистите са същите от предходния ми престой и ги познавам ", добави той.

" С управлението на Монтана имаме прелестни връзки. Когато съм бил отпред на тима, нещата почти са се получавали. От тази позиция двете страни си имаме доверие един на различен. Имах оферти, само че изчаквах план, който да е в по-дългосрочен проект, както е в този момент в Монтана.

Във футбола няма ли резултати, най-после нещата опират до промяната на треньора и това е напълно обикновено. Аз имам някои свои визии, само че Никола Спасов е приключил доста добра работа дотук. На мен това ще ми даде основа, на която да стъпя. Жалко, че стана по този начин с този добър човек и добър треньор ", добави треньорът на Монтана.

" До края на полусезона ще останем в този вид, а по-късно несъмнено ще създадем някои корекции. Проектът в Монтана е, че ще се опитваме да постановяваме по-млади футболисти и без значение от изхода в класирането ще продължим да работим и през идната година ", сподели още Атанас Атанасов. efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  Арда (Кърджали) 3:0краен резулат  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР