Аталанта направи нова грешна стъпка в битката си за класиране

...
Аталанта направи нова грешна стъпка в битката си за класиране
Коментари Харесай

Гасперини коментира грешките, довели до загубата на Аталанта от Болоня

Аталанта направи нова неверна стъпка в борбата си за класиране в Шампионската лига през идващия сезон откакто загуби с 0:2 в семейството си против Болоня в мач от 29-ия кръг на италианската Серия “А ”. Треньорът на тима от Бергамо - Джан Пиеро Гасперини, показа, че неговите противници са държали превъзходството в срещата.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
„ Първият гол на Болоня промени държанието ни. Те бяха доста положителни, до момента в който ние бяхме принудени да компенсираме пропуските си, само че не успяхме. През първото полувреме имахме опция да вкараме и да тръгнем по верния път, само че не го направихме. През второто полувреме се борихме и макар че пуснахме толкоз доста офанзивни играчи на терена, не успяхме да изравним “, сподели Гасперини.

След 29 изиграни мача Аталанта се намира на шесто място и има актив от 48 тозки - с §четири по-малко от четвъртия Милан.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР