Атакуващият полузащитник на Хебър Пазарджик – Октай Хамдиев, ще отсъства

...
Атакуващият полузащитник на Хебър Пазарджик – Октай Хамдиев, ще отсъства
Коментари Харесай

Ас на Хебър бе опериран успешно, аут е за половин година

Атакуващият полузащитник на Хебър Пазарджик – Октай Хамдиев, ще отсъства от терените най-малко половин година, стана ясно след осъществената интервенция в столична клиника. Халфът скъса предна връзка и менискус преди повече от месец в мача против ЦСКА 1948, само че бе опериран едвам оня ден, оповестява „ Мач Телеграф “.

Оперативната намеса се забави, тъй като атакуващият футболист имаше и скъсана вътрешна връзка, като беше един месец с шина, с цел да зарасне. Операцията бе направена от докторите Иван Василев и Виктор Точков. Техните прогнози са, че халфът ще отсъства от терените към 6 месеца.

Хамдиев бе наложително сменен в мача с ЦСКА 1948 на 7 август, а поради тежкото му положение след мача треньорът на пазарджиклии Любослав Пенев не участва на конференцията, за което клубът се извини.

„ Целият тим и управлението пожелават на Оки бързо възобновяване и скоро да се завърне на терените! “, написаха от Хебър.

„ Процедурата продължи към два часа. Радвам се, че всичко е минало добре. Сега ми остава да се надявам бързо да се възстановя и да се върна на терена “, описа самият Хамдиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР