Атакуващият халф на ЦСКА 1948 Ангел Бастунов и Талисманът на

...
Атакуващият халф на ЦСКА 1948 Ангел Бастунов и Талисманът на
Коментари Харесай

Арми и Ангел Бастунов зарадваха децата в 191 ОУ „Отец Паисий“

Атакуващият халф на ЦСКА 1948 Ангел Бастунов и Талисманът на тима Арми дружно с екипа на клуба изненадаха децата сред пети и седми клас от 191 ОУ „ Отец Паисий “ в с. Железница. Момчетата и девойките се впуснаха в няколко щафетни игри под наставленията на лъвчето Арми, до момента в който Бастунов не пропусна да премери сили с тях в надпреварите, написа уеб сайтът на “червените ”.
 Топузов стана номер 1 в ЦСКА 1948, мечтае за националния тим Топузов стана номер 1 в ЦСКА 1948, мечтае за националния тим
Талисманът този път показва и забележителни организационни умения, като небрежно строи групата, с цел да може визитата на ЦСКА 1948 в 191 ОУ да се вмести в в началото плануваното време на огромното междучасие в учебното заведение.

След игрите Ангел Бастунов персонално раздаде на децата подаръчни пакети от „ аления “ клуб, включващи специфични почитател фланелки, тетрадки, химикали и ваучери за отстъпка в онлайн магазина на тима.

Краят на гостуването на ЦСКА 1948 в Железница беше комплициран с няколко мексикански талази и една прелестна обща фотография на децата, Арми и Бастунов. Много от хлапетата пък дадоха обещание, че ще се видят още веднъж в неделя на стадион „ Витоша “ за дуела с Черно море и че те ще бъдат на трибуните, с цел да поддържат тима на старши треньора Любослав Пенев!

Снимка: cska1948.bg 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР