Атакуващият халф на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер е с отрицателен

...
Атакуващият халф на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер е с отрицателен
Коментари Харесай

Бейрн без Мюлер и Кимих срещу Борусия

Атакуващият халф на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер е с негативен тест за КОВИД-19, откакто прекара зараза, само че все пак ще пропусне срещата с Борусия (Дортмунд) в събота.

„ Тестът на Томас е отрицателен, само че все пак има известни признаци на болестта. Така че той няма да играе “, съобщи треньорът на баварците Юлиан Нагелсман на конференция през днешния ден.

Полузащитникът Джошуа Кимих също е дал отрицателен тест за ковид, само че " ще изчакаме и ще забележим по какъв начин се усеща след подготовка и тогава ще решим дали има смисъл да пътува ", сподели още младият експерт.

И Мюлер, и Кимих бяха с позитивни резултати за ковид предходната седмица и това беше повода да не бъдат включени в групата за мача с Виктория (Пилзен) в Шампионската лига.

" Джош не усеща нищо и всичките му стойности са високи. Ще изчакаме последната подготовка и ще забележим какво има смисъл след пет дни. Предполагам, че той ще пътува с нас. "

Кингсли Коман, който е отвън терена от началото на септември поради скъсано мускулно влакно, е минал всички фитнес-тестове сполучливо. Крилото обаче към момента не е алтернатива да стартира като титуляр, посочи треньорът.

" Но той несъмнено може да влезе от аварийна пейка, тъй като е подготвен да играе 30-40 минути, сподели още Нагелсман. След като Дортмунд завоюва купите през 2011-а и през 2012-а година, Байерн подреди 10 следващи трофея. Така двата тима са считани за съществени кандидати и през тази година, колкото и баварците да са преобладаващи. Но и двата тима сега са на 2 точки зад водачите сега Фрайбург и Унион (Берлин). Последните седем мача за Борусия против отбора от Мюнхен не бяха сполучливи.

" Те несъмнено са сложен противник и сигурно ще стане добър мач. Важното е да победим и ще дадем всичко от себе си за това ".

Байерн навъртя четири следващи мача без победа, само че предходната седмица се върна към триумфите с 4:0 над Байер (Леверкузен).

" Особено са рискови, когато се пазят надълбоко в своята половина и по-късно вършат бързи контраатаки. Видяхме го против Севиля. За момента сезонът им е добър, само че най-важното е ние да сме спечелили "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР