Атакуващият футболист на Пирин Благоевград Антон Карачанаков се извини на

...
Атакуващият футболист на Пирин Благоевград Антон Карачанаков се извини на
Коментари Харесай

Карачанаков: Извинявам се, знам състоянието на Левски и колко чувствителни са

Атакуващият футболист на Пирин Благоевград Антон Карачанаков се извини на последователите на . Както е известно, по време на другарската среща сред двата отбора той вкара попадение и се израдва бурно и предизвика ентусиастите на " сините ".
Те пък го подгониха и изгониха от терена, като той не се появи повече в игра. След срещата Карачанаков разяснява случилото се - неведнъж се извини и призна, че схваща положението на клуба сега и че почитателите са по-чувствителни около него.
" Искам да се извиня на сините последователи за случилото се през днешния ден на мача с Левски. Загрявах близо 20 минути преди да вляза в игра и непрестанно чувах обидите им, които не поисквам на никого да чуе. Влязох в игра и вкарах гол, след което малко прекалих с реакцията си към последователите на сините " - стартира той пред dsport.
" Знам, че за тях Левски е вяра и несъмнено за това реагираха по този начин по отношение на мен. Извиних се още на терена, като подвигнах ръка, само че не съм показвал неприлични жестове. Зарадвах се чисто прочувствено на гола. Мисля, че всички футболисти се радват, когато вкарат на Левски и ЦСКА изключително на техните игрища. Феновете не ми одобриха извинението и ме изгониха от терена. Казах даже на основния арбитър, че май прекалих. Искам да се извиня още веднъж. Знам в какво положение е тимът на Левски и какъв брой чувствителни са последователите му.

Работата ми е, в случай че мога да означавам голове и по този начин да оказвам помощ на моя Пирин. Не съм очаквал, че и часове след края на контролата ще получавам закани от разнообразни краища на Югозападна България. Казвам ви искрено - дейностите ми не бяха целенасочени, а плод на страстта от вкарания гол. Няма какво повече да кажа, само че просто желая, в случай че мога, с тези думи да накарам последователите на Левски да ми простят " - добави още той.
След срещата старши треньорът на Левски .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР