Атаката срещу мен, моя съдружник и моя брат е следствие

...
Атаката срещу мен, моя съдружник и моя брат е следствие
Коментари Харесай

Лиляна Деянова: Атаката срещу нас е заради дързостта ни да се изправим срещу корупцията

Атаката против мен, моя съучастник и моя брат е разследване на нашата смелост да се надигнем против корупцията в ТОЛ системата и в пътната организация. Не ни беше боязън да обявим имената на хората, които стоят зад една от най-големите обири в страната.
Това съобщи певицята Лиляна Деянова в аудиозапис, публикуван до медиите.

Припомняме, че тя бе арестувана дружно с брат си Александър Деянов и съдружникът ѝ Мартин Димитров. Те са упрекнати в корист с евросредства.

През лятото на 2019 година Деянова и Димитров сезираха прокуратурата и Европейската комисия за корупция в пътната организация по отношение на тол системата. От прокуратурата до момента не са съобщавали какво са подхванали по техния сигнал. Няма информация и от Еврокомисията дали е правена инспекция по жалбата им.

Доказателствата в тази тъжба са за корупция, нагласени търгове и други Когато имат дейни съперници, те са събрали всички доказателства. Причината е предприемачът Васил Божков, който има 50% активи в офисите на " Декарт ", които са оповестени, че са на Лиляна Деянова и Мартин Димитров, изясни преди седмица юрист Николай Хаджигенов.

Според обвиняванията няколко компании, следени от Лиляна, са усвоявали евросредства по стратегия, декларирайки покупка на еднакъв програмен продукт от юридическо лице, записано в чужбина.

От пътната организация се въздържат от коментар, защото текат процесуално-следствени дейности против авторката на тези изказвания.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР