Атаката с дрон през уикенда, която уби трима американски военнослужещи

...
Атаката с дрон през уикенда, която уби трима американски военнослужещи
Коментари Харесай

Атаката с дрон, която уби трима американски войници в Йордания, е обвинена в объркване между приятелски самолети и самолети на терористи

Атаката с дрон през уикенда, която умъртви трима американски военнослужещи в Йордания, се случи, когато американската противовъздушна защита обърка вражеския аероплан с приближаващ другарски в това време, се споделя в отчет в понеделник.

Дронът, изстрелян от подкрепяните от Иран бунтовници, се приближи до дребен челен пост на съдружниците на Съединени американски щати покрай границата на Йордания със Сирия в събота вечерта, тъкмо когато американски дрон се връщаше към базата - причинявайки комплициране измежду личния състав там и решаващо закъснение при опита за пукотевица вражеското устройство е развалено, споделиха неидентифицирани военни чиновници пред Wall Street Journal в понеделник.

Дронът на терористите удари жилищните пространства на бойците, убивайки трима американски бойци и оставяйки минимум 34 други ранени.

Президентът Байдън сподели, че офанзивата е била осъществена от „ радикални, подкрепяни от Иран въоръжени групировки, настоящи в Сирия и Иран “ – и канал в Telegram, употребен от проирански терористич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР