Атаката на Израел срещу Иран днес е точно навръх рождения

...
Атаката на Израел срещу Иран днес е точно навръх рождения
Коментари Харесай

Атаката срещу Иран вероятно е организирана от територията на страната

Атаката на Израел против Иран през днешния ден е тъкмо точно на рождения ден на аятолах Али Хаменей, само че евентуално страната няма да застане публично зад нея, тъй като е извънредно скромна. Интересно е, че няма дрон, изхвърчал от Израел и стигнал до Иран. Така че най-вероятно безпилотните апарати са пристигнали от територията на страната. Това съобщи арабистът проф. Владимир Чуков.

По думите му нападението е единствено против летището, откъдето са били изстреляни дронове против Израел. " Има офанзиви и против обекти в Ирак и Южна Сирия, евентуално по позиции на " Хизбула " и революционната армия. Става дума може би за лимитирана акция на " Мосад ", а не на израелската войска. Това е по-скоро обръщение, че Израел пази територията и ползите си, не толкоз за нанасяне на същински удари. Силно лимитирана проява на мощ, по този начин бих определил офанзивата ", разяснява той пред Нова.

Според него да отговори на нападението не би било добре за Иран. " Имало е предложение за неотложен отговор против Израел, което е било отхвърлено. Виждаме мощно обръщение към израелските жители какво могат да създадат въоръжените сили на страната ", счита проф. Чуков.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР