Атаката е започнала в 03:00 ч. местно време. При нея

...
Атаката е започнала в 03:00 ч. местно време. При нея
Коментари Харесай

Ракети удрят Киев и убиват, бомби падат в руската Белгородска област

Атаката е почнала в 03:00 ч. локално време. При нея са били ранени и шестима души.

Украйна на собствен ред продължава да нападна от въздуха съветската Белгородска област.

Кметът на Киев Виталий Кличко съобщи в Телеграм, че трите жертви и четирима от ранените са били открити от спасително-издирвателните екипи в Деснянски регион на града.

" Всички въздушни цели, които засякохме, бяха унищожени от нашите сили и средства на противовъздушната защита ", съобщи администрацията на града. При рухването на парчета обаче се е стигнало до жертви и ранени.

При офанзивата Русия е употребила крилати и балистични ракети.

Москва разгласи през вчерашния ден, че изтегля стотици деца от селата в Белгородска област, граничеща с Украйна, поради усилване на бомбардировките там. Ситуацията бе избрана от Кремъл като обезпокоителна.

Вчера вечерта минимум петима души бяха ранени в съветския град Шебекино вследствие на обстрел от украинските сили, разгласи регионалният шеф Вячеслав Гладков, представен от ТАСС.

Междувременно Белият дом разгласи на стойност 300 млн. $, включващ системи за противовъздушна защита " Пейтриът ", противовъздушни системи " Стингър ", муниции за танкове и друго военно съоръжение, разгласи Пентагонът.

На собствен ред Норвегия съобщи, че Русия няма думата за решението за приемане на Украйна в НАТО. 

" Украйна и съдружниците от НАТО би трябвало да решат по кое време Украйна да стане член на НАТО, а не Москва ", сподели пред публицисти норвежката външна министърка Аникен Хюитфелт в навечерието на двудневната среща с сътрудниците си от НАТО.

Военно-политическиат алианс към този момент не е податлив да одобри настояването на Украйна за ускорено участие, защото западните страни, като да вземем за пример Съединени американски щати и Германия демонстрират нерешителност към всяка стъпка, която може да докара до война на НАТО с Русия. Германия, да вземем за пример счита, че Украйна не може да влезе в НАТО, до момента в който води война със своя комшия Русия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР