Атаката е била извършена от изтребители. В изявлението, публикувано в

...
Атаката е била извършена от изтребители. В изявлението, публикувано в
Коментари Харесай

Израелската армия обяви: Ликвидирала е няколко командири на Хизбула

Атаката е била осъществена от изтребители. В изказването, оповестено в Telegram, написа, че при нападението са били убити командващият ракетното поделение на Хизбула Мохамед Али Исмаил, неговият заместител и " други терористи ". Израелската войска не даде повече детайлности. За момента няма реакция от страна на ливанската формация.

Припомняме, че през вчерашния ден Израел нанесе въздушни удари в южни покрайнини на Бейрут, в това число по централата на Хизбула. По последни данни на ливанските управляващи при офанзивите в столицата са били убити минимум шестима души.

 

По информация на няколко израелски медии ударът по централата на Хизбула е имал за цел да ликвидира нейния водач Хасан Насрала. Според близки до групировката източници, представени от Агенция Франс Прес и " Ройтерс ", той обаче е незасегнат.

 

Израелската войска разгласи още, представена от Франс прес, че е нанесла удари по оръжейни хранилища на Хизбула в южни покрайнини на Бейрут.

 

Групировката отхвърли израелските изказвания, че съхранява оръжия в жилищни здания. Националната новинарска организация (ННА) на Ливан заяви за 11 израелски въздушни офанзиви в южни покрайнини на Бейрут тази нощ досега.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР