Атаката бе извършена съвместно и координирано от Съединените щати, Франция

...
Атаката бе извършена съвместно и координирано от Съединените щати, Франция
Коментари Харесай

Сирия: Това е варварска и брутална агресия

Атаката бе осъществена взаимно и координирано от Съединените щати, Франция и Англия против сирийски военни бази, съобщи Франс прес, като се базира на сирийската организация Сана.

Тези удари имат за цел да попречат на задачата на Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО), която трябваше да стартира през днешния ден следствие в Дума на хипотетична химическа офанзива, показва Сана.

"Агресията има за основна цел да попречи на работата на екипа, да изпревари неговите изводи и да окаже напън над задачата, в опит да се прикрият лъжите и измислиците на Запада ", гласи известието на Сана.

В хипотетичното химическо нахлуване в Дума - последния бастион на бунтовниците в подстъпите към столицата Дамаск, починаха над 40 души съгласно избавителните служби.

Сирийският режим и неговият съдружник Русия отхвърлиха всякаква отговорност и упрекнаха в неистини бунтовниците.

Сирийското външно министерство съобщи, че нападението на западните страни против Сирия тази нощ няма по никакъв метод да повлияе на решителността на сирийската войска да ускори битката против бунтовниците и да възвърне контрола си над цялата страна.

"Варварската експанзия няма да повлияе по никакъв метод на решителността и настоятелността на сирийския народ и на неговите героични въоръжени сили ", съобщи формален източник от сирийското външно министерство.

"Тази експанзия единствено ще разпали напреженията в света и ще заплаши интернационалната сигурност ", добави източникът.

Иран предизвести за районни последствия

Иран - основният районен съдружник на Дамаск, предизвести тази заран, че ще има районни последствия от прецизните удари, нанесени в Сирия от Съединени американски щати, Франция и Англия.

"Съединените щати и съдружниците им, без никакво доказателство и даже преди Организацията за възбрана на химическо оръжие да заеме позиция, направиха тази военна акция против Сирия и са виновни за районните последствия на тази рискована акция ", съобщи представител на иранското външно министерство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР