Атака с два безпилотни самолета е предизвикала експлозия в руската

...
Атака с два безпилотни самолета е предизвикала експлозия в руската
Коментари Харесай

Експлозия е повредила сграда на руски петролопровод близо до границата с Беларус

Атака с два безпилотни самолета е провокирала детонация в съветската Псковска област, покрай границата на Русия с Беларус, вследствие на което е била разрушена административна постройка на петролопровод, съобщи Ройтерс, като се базира на известие в " Телеграм " на локалния губернатор Михаил Ведерников.

 

Ведерников не загатна Украйна, само че Москва и преди е упреквала Киев за сходни случаи, някои от които предизвикаха вреди на хора и имущество на стотици километри от границата с Украйна.

 

Украйна не е признала обществено, че е направила набези против цели на територията на Русия, само че високопоставени чиновници в Киев в някои случаи наподобява приветстваха новините за сполучливи офанзиви с дронове на съветска територия.

 

Засега няма коментар от страна на Украйна.

 

" По предварителни данни на постройката са били нанесени вреди в следствие от офанзива с два безпилотни летателни апарата ", съобщи Ведерников. Той добави, че няма потърпевши и че оперативна група, която ще даде дефинитивни изводи, сега работи на място наоколо до село Литвиново, което се намира на по-малко от 10 километра от границата на Русия с Беларус.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР