Атака с дрон в южната част на Русия е предизвикала

...
Атака с дрон в южната част на Русия е предизвикала
Коментари Харесай

Атака с дрон предизвиква голям пожар

Атака с дрон в южната част на Русия е провокирала пожар в петролна рафинерия, съобщи Агенция Франс Прес.

Предполагаемият случай се причислява към поредицата от неотдавнашни набези с дронове, за които Русия заяви, в това число и това, което съгласно нея е било опит за ликвидиране на президента Владимир Путин в сряда.

Пожарът в резервоара на петролната рафинерия в селището Илски в южната част на Краснодарския край е зародил след офанзива от " неидентифициран дрон ", съобщи пред ТАСС чиновник на службата за незабавна помощ.

Губернаторът на Краснодар Вениамин Кондратиев съобщи, че пожарът в рафинерията е бил локализиран на повърхност от 400 кв. м и е бил бързо сподавен от избавителните служби.

В близкото село Волна сходен пожар в петролен контейнер е обхванал 1200 кв. м, като формалните управляващи упрекват за това рухването на дрон.

Същия ден Москва съобщи, че е свалила два дрона, ориентирани към резиденцията на Путин, и упрекна Украйна в опит за " терористичен акт ".

Поредицата от явни диверсионни офанзиви беше употребена, с цел да се подчертае излагането на Русия на противников удари, до момента в който Кремъл се приготвя за значими празнувания на годишнината.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР