Ася Капчикова се раздели със съпруга си, прибра се в

...
Ася Капчикова се раздели със съпруга си, прибра се в
Коментари Харесай

Тя бе известна плеймейтка и живееше охолен живот, но богатият й мъж я изрита и остана без пукната пара

Ася Капчикова се раздели със брачна половинка си, прибра се в родния Девин

Ася Капчикова е останала без пукната пара, изгонена от бащата на трите си деца, който я устояваше в последните години. Бившата " Мис Плеймейт " се била прибрала при майка си в родния Девин, а децата останали при бащата в София, гласи най-новата клевета в светските среди, представена от " Уикенд ".

Еротичната моделка, която години наред се опитваше да играе ролята на порядъчна жена и многодетна майка, настойчиво криеше с кого споделя живота си. Твърди се, че името му е Ивайло и той е бизнесмен-ресторантьор, от дълго време трансферирал петдесет години. Поддържал се и и изглеждал непокътнат, само че доста държал жена му да не се хвали с него и да не демонстрира децата в обществените мрежи. Блондинката живеела с него като принцеса, единствено че нравът му бил много експлозивен.

Капчикова е изтрила всички фотоси с него, макар че на тях лицето му постоянно е било усърдно прикрито, както и на фотографиите на децата-близнаците Ивиан и Ианик и брат им Ириан. Те се родиха през 2020 и 2021 година. Твърди се още, че ресторантьорът имал и огромна щерка от предходна връзка. Не е ясно, с както някогашната еротична танцьорка е провокирала гнева на своя правоверен, само че към този момент от седмици тя живеела при майка си в Девин. Мъжът й я бил изгонил от вкъщи единствено с облеклата на гърба си. За децата се грижат бавачки, по този начин бе и по времето, когато майка им още живееше с тях.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР