Ася Капчикова изненада всички, като разкри, че отново ще става

...
Ася Капчикова изненада всички, като разкри, че отново ще става
Коментари Харесай

Ася Капчикова чака трето дете

Ася Капчикова изненада всички, като разкри, че още веднъж ще става майка. Година и половина след появяването на близнаците ѝ, носителката на купата " Мис Плеймейт " за 2016 година е бременна с трето дете.

Блондинката заяви хубавата вест, като показа в Instagram фотография, на която с горделивост демонстрира наедрялото си коремче. Ася в действителност краси корицата на новия брой на сп. " Кенгуру ". Капчикова театралничи единствено по бяло сако, декорирано с огромно цвете.

В изявление за изданието Ася споделя друга ли е бременността с едно дете, спрямо тази с две; по какъв начин се усеща малко преди да даде живот в най-приказното време от годината; както и каква е тайната на приказната визия на дамите през деветте месеца.

" Както първия, по този начин и втория път, възприятието е неописуемо. Очакваш с неспокойствие да прегърнеш рожбата си. Това е най-скъпият подарък в живота на човек! "

Ася Капчикова роди близнаците си Ивиан и Ианик на 23 юни 2020. Тя към момента пази в загадка самоличността на татко им.

" Приятелят ми не е прочут, само че е всичко, което съм търсила в един мъж. Не желая да разгласявам връзката ни, само че няма да го укривам, сподели през 2017 година плеймейтката в изявление.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР