Ася Капчикова изненада всички, като разкри, че отново ще става

...
Ася Капчикова изненада всички, като разкри, че отново ще става
Коментари Харесай

Ася Капчикова отново е бременна

Ася Капчикова изненада всички, като разкри, че още веднъж ще става майка. Година и половина след появяването на близнаците ѝ, носителката на купата " Мис Плеймейт " за 2016 година е бременна с трето дете.

Блондинката заяви хубавата вест, като показа в Instagram фотография, на която с горделивост демонстрира наедрялото си коремче. Ася в действителност краси корицата на новия брой на сп. " Кенгуру ". Капчикова театралничи единствено по бяло сако, декорирано с огромно цвете.

В изявление за изданието Ася споделя друга ли е бременността с едно дете, спрямо тази с две; по какъв начин се усеща малко преди да даде живот в най-приказното време от годината; както и каква е тайната на приказната визия на дамите през деветте месеца.

" Както първия, по този начин и втория път, възприятието е неописуемо. Очакваш с неспокойствие да прегърнеш рожбата си. Това е най-скъпият подарък в живота на човек! "

Ася Капчикова на 23 юни 2020. Тя към момента пази в загадка самоличността на татко им.

" Приятелят ми не е прочут, само че е всичко, което съм търсила в един мъж. Не желая да разгласявам връзката ни, само че няма да го укривам ", сподели плеймейтката през 2017.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР