Ася Капчикова едва не умряла като дете. Змия ухапала плеймейтката

...
Ася Капчикова едва не умряла като дете. Змия ухапала плеймейтката
Коментари Харесай

Ася Капчикова на 30 минути от смъртта

Ася Капчикова едвам не умряла като дете . Змия ухапала плеймейтката и тя съвсем издъхнала на път за болничното заведение, научи HotArena .

Инцидентът станал по време на излет. Ася и фамилията й били на разходка, когато змия я ухапала, а най-близката болница била на 23 километра от тях.

Баща й обаче не изгубил хладнокръвие, а незабавно хукнал да я откара. Перипетиите на фамилията обаче не спрели до там, написа „ България през днешния ден ”.

" Сложиха ме в колата, татко ми потегли бързо и караше доста бързо… Усещах по какъв начин стартирам да задрямвам, а от самото начало той смучеше отровата и я плюеше. С риск за неговия живот, тъй като имаше негоден зъб. Беше вързал крайници ми, с цел да ограничи стигането на отровата до сърцето ми. Когато пристигнахме в болничното заведение ми биха 10 инжекции в петата. 

И в болничното заведение проблем. 30 минути не можеха да пуснат системата, тъй като всяка от вените ми се пукаше. Най-накрая, когато съумяха да намерят вена започнах да бълвам. Това е много стеснителен факт и ме подвигнаха по неотложност за Смолянска болница.

Мислите ли, че всичко мина обикновено? Не…

По пътя колата за спешна помощ изгасна и към 10 минути не можа да възпламени. Накрая просто потегли, само че стопираха фаровете ѝ. Движехме се постепенно зад друга кола. Но най-после стигнахме… Когато пристигнахме лекарите са споделили на майка ми, че съм била на към половин час от гибелта и още малко закъснение е щяло да коства живота ми… ”, спомня си моделката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР