ASUSTeK Computer обяви старта на продажбите на новия 32-инчов геймърски

...
ASUSTeK Computer обяви старта на продажбите на новия 32-инчов геймърски
Коментари Харесай

ASUS представи геймърския монитор ROG Strix XG32VQ с поддръжката на AMD FreeSync

ASUSTeK Computer разгласи старта на продажбите на новия 32-инчов геймърски екран ROG Strix XG32VQ, формалният анонс на който се състоя още по време на събитието Computex 2017.
Устройството се базира на извита VA матрица на Samsung с радиус на овала 1800 милиметра. Резолюцията на екрана е 2560х1440 пиксела, кадровата периодичност е висока, поддържа се технологията AMD FreeSync,с която честотата на освежаване на монитора се синхронизира с честотата на графичната карта.



Мониторът ASUS ROG Strix XG32VQ обезпечава 125% обсег на sRGB цветовата палитра, времето за реакция на точката е 4 милисекунди (от сиво към сиво), а честотата на възобновяване е 144 Hz. Максималната бляскавост доближава 300 кандела на квадратен метър. Ъглите на виждане са 178 градуса по хоризонтала и вертикала. За подаване на сигнала могат да се употребяват портовете HDMI, DisplayPort и Mini DisplayPort. Сред другите особености на новия екран може да отбележим тънките рамки към екрана, вградената светодиодна подсветка Aura Sync и поддръжката на ASUS GamePlus, включваща обрисуване на прицела, FPS и достъп до профилите с настройки за другите геймърски жанрове.



Доставките на екрана до сътрудниците на производителя към този момент започнаха. Цената на ASUS ROG Strix XG32VQ в европейските магазини е 610 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР