ASUS се готви да пусне на пазара осмото поколение геймърски

...
ASUS се готви да пусне на пазара осмото поколение геймърски
Коментари Харесай

ASUS показа тийзър на предстоящият геймърски смартфон ROG Phone 8 със странично монтиран USB-C порт

ASUS се готви да пусне на пазара осмото потомство геймърски смарт телефон ROG Phone. Производителят показа първото изображение на бъдещото устройство, което се чака да бъде публично оповестено при започване на идната година.

Публикуваното изображение демонстрира задната част на устройството с нов заден похлупак и петоъгълен остров на главната камера с един съкратен ъгъл. Блокът на камерата на ROG Phone 8 изпъква много над повърхността на устройството и ще се състои от три модула и LED мълния. Разделителната дарба на модулите към момента не се оповестява от производителя.

Изображението демонстрира и съществуването на USB-C порт в профил на устройството, сходно на смарт телефоните от серията ROG Phone 7.

Очаква се ASUS да показа няколко версии на ROG Phone 8. По-рано в базата данни на бенчмарка Geekbench се появи и вид на ROG Phone 8 Ultimate. Според приключването на информация, смарт телефонът ще получи флагмански процесор Snapdragon 8 Gen 3 и 24 GB RAM памет. От китайския регулатор 3C знаем, че смарт телефонът е сертифициран със зарядно устройство с мощ 65 W.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР