ASUS разшири асортимента си от маркови маршрутизатори, като представи на

...
ASUS разшири асортимента си от маркови маршрутизатори, като представи на
Коментари Харесай

ASUS представи портативния 4G-роутер RT-AX57 Go

ASUS разшири асортимента си от маркови маршрутизатори, като показа на пазара модела RT-AX57 Go. Новите особености са компактният дизайн и опцията за работа надалеч от контакта, което уголемява сферата на приложение на потребното устройство.

ASUS RT-AX57 Go може да употребява като източник на зареждане зарядно устройство за смарт телефон (USB Type-C, 9V/2A) или сходна захранваща банка. В последния случай можете да инсталирате SIM карта с поддръжката на LTE мрежа в рутера, с цел да го превърнете в мобилна точка за достъп.

 

В стационарен режим устройството, оборудвано с 512 MB RAM и чип MediaTek Xtra RangeTM 2.0, работи като елементарен рутер с LAN-конектор. Той поддържа стандарта Wi-Fi 6 и обезпечава безжична пропускателна дарба до 3000 Mbps. Посоченият обсег на маршрутизатора е до 100 метра и той може да по едно и също време да обслужва до 70 клиента.

Списъкът с функционалности се добавя от наставнически надзор и поддръжка на технологията Airmesh 2.0 за взаимна работа с други рутери на ASUS, както и AiProtection за сигурност на връзката и работа в хостинг мрежа.

Продажбите на портативния рутер ASUS RT-AX57 Go започва на 1-ви декември тази година в началото в Китай при цена почти 95 $. Устройството се чака да се появи в Европа след към един месец. 

 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР