ASUS продължава да залага сериозно на гейминг решенията при преносимите

...
ASUS продължава да залага сериозно на гейминг решенията при преносимите
Коментари Харесай

ASUS TUF Gaming FX505: Надежден гейм спътник

ASUS продължава да залага съществено на гейминг решенията при портативните компютри като едно от най-новите попълнения на компанията в тази тенденция е ASUS TUF Gaming FX505. Серията се отличава с подсилено шаси от пластмаса или метал и дава отговор на условията за устойчивост на американската войска. Благодарение на това, преносимите компютри могат да устоят повече от общоприетите оферти в неподходящи условия, а и на някои слаби неволни удари.

Издръжливостта може да се окаже един много добър бонус към мощните параметри и богатата палитра от функционалности, които предлага серията.

На първо място ще се спрем върху хардуерната настройка, която е крайъгълен камък за всяка гейминг система. Започвайки от централния детайл в нея, това е избор сред Intel Core i7 8750H или i5 8300H процесор, които са от настоящото осмо потомство артикули на компанията. Продължаваме с опцията за до 32GB RAM и сторидж варианти до 1TB HDD и до 512GB SSD. Изборът на видеокарта също е измежду мощните оферти - NVIDIA GeForce GTX 1050/1050Ti/1060.

За да можете да се насладите на гейминг без раздробяване е налична алтернатива за екран с периодичност на освежаване 144Hz и диагонал 15.6 “. Резолюцията е Full HD, а страничните рамки към екрана са изтънени. Освен това, панелът възпроизвежда до 100% от sRGB цветовата гама.

По отношение на портовете, серията предлага смесен аудио жак, Type-A USB 2.0, 2 x Type-A USB 3.0 (USB 3.1 Gen 1), RJ45 LAN и HDMI портове. Безжичното свързване е обезпечено от Wi-Fi 802.11ac с Wave 2 технология, предлагаща скорости на трансфер до 1.7Gbps. Това е с 12X по-висока скорост от общоприетите 802.11b/g/n решения. Конфигурацията от 2x2 MIMO антени разрешава до 30% по-широко покритие по отношение на 1x1 решенията.

Звуковата система се състои от 2W стерео представители с поддръжка за DTS Headphone: X технология. Цялостната мултимедийна визия се добавя от клавиатура с опционална RGB подсветка, която е позната от предишни серии на ASUS. WASD бутоните са подчертани. Можете да персонализирате резултатите и цветовете на подсветката посредством особено приложение. Батерията е 4-клетъчна с потенциал 2526 mAh и дава прилична самостоятелност, само че не разчитайте да играете дълги часове без да сте вързани към електрическата мрежа.

В софтуерно отношение се оферират варианти за Windows 10 Pro или Windows 10 Home като нашата рекомендация е да заложите на модел с лицензирана операционна система.

И напълно в традицията на ASUS, охладителната система е особено проектирана за оптимална успеваемост. Тя се състои от два вентилатора, специфични отвори в долната част на структурата и противопрахови тунели за извеждане на натрупващите се частици. Можете елементарно да регулирате скоростта на вентилаторите в три степени.

ASUS TUF Gaming FX505 ще отговори на гейминг потребностите ви със жанр и устойчивост. Параметрите, които предлага серията са задоволителни, с цел да можете да се насладите на равен гейминг в огромна част от актуалните гейм заглавия. Подсилената структура и ефикасна охладителна система подсигуряват дълъг живот на системата в оптимално качество.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР