ASUS Pegasus 4S е първият смартфон на тази компания с

...
ASUS Pegasus 4S е първият смартфон на тази компания с
Коментари Харесай

Анонс на ASUS Pegasus 4S: първият безрамков смартфон, който може да изненада феновете

ASUS Pegasus 4S е първият смарт телефон на тази компания с безрамков екран. Освен това, телефонът има железен корпус и двойна съществена камера, която прави отлични фотоси. Цената на новия смарт телефон не е висока и това може да е една приятна изненада за почитателите на ASUS тъкмо за празниците.
Новият смарт телефон е оборудван с 5,7-инчов IPS екран с резолюция 1440х720 пиксела (HD+), съответствие на страните 18:9  и се базира на 8-ядрения процесор MediaTek MT6750T . Телефонът разполага с 3 или 4 GB оперативна памет, 32 или 64 GB флаш-диск и слот за външни microSD карти памет с оптимален размер до 256 GB.



Конфигурацията на ASUS Pegasus 4S включва още двойна съществена камера с резолюция 16+8 мегапиксела и поддръжка на резултата боке, предна камера с резолюция 8 мегапиксела, USB Type-C порт от първо потомство, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.2, GPS и ГЛОНАСС модули за безжична връзка, бърз скенер за пръстови отпечатъци и акумулаторна батерия с потенциал 4030 mAh. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.0 Nougat , с опция за възобновяване до Android 8.0 Oreo.



ASUS не разгласи цената при този анонс, а единствено заяви, че тя не е висока и че продажбите на устройството ще стартира до края на тази година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР