Астрономическата зима идва, а заедно с нея и сезонът на

...
Астрономическата зима идва, а заедно с нея и сезонът на
Коментари Харесай

Сезонът на Козирога ни отвежда към върха: какво да очаква всяка зодия

Астрономическата зима идва, а дружно с нея и сезонът на Козирога. С наближаването на края на годината Козирога ще насърчи отношението „ работете настойчиво, играйте интензивно “. Ще се справите с всичко с лекост и увереност за нула време през този виновен,и амбициозен астрологичен интервал!

Тазгодишното зимно слънцестоене ще съвпадне с началото на сезона на Козирога на 22 декември. Възползвайте се от този ден, като си починете. Почивката ще ви помогне да бъдете по-продуктивни, когато се заемете с работа през остатъка от сезона на Козирозите.

Малко след началото на сезона на Козирога ще има миг на изясненост, когато ретроградния Меркурий в Козирог се изравни със слънцето в Козирог на 22 декември. Този спомагателен специфичен пренос се назовава „ казими “, което значи, че планетата Меркурий ще бъде в сърцето на Слънцето. Когато това се случи, може да получите някои значими уроци и информация от ретроградния Меркурий. Обърнете внимание на това, което се случва през този ден, защото то може да ви помогне да разберете нещо нужно.

След като стартира казими, ретроградният Меркурий ще регресира в Стрелец на 23 декември и ще остане там до 1 януари 2024 година Основното нещо, за което би трябвало да внимавате до края на годината, ще бъдат проблемите с пътуването. Не се изненадвайте, в случай че паспортът или билетите ви ненадейно изчезнат, изпуснете свързващия полет или загубите нещо по време на пътешестване. Когато нещо се обърка, най-хубавият ви залог е да откриете хумора във вашата обстановка.
 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2024-та на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Очаквайте забавна динамичност на връзките на Коледа. От една страна, Коледа може да е цялостна с сантиментални и благи моменти, защото богинята на любовта Венера в Скорпион ще сътвори магия с фантастичния Нептун в Риби. От друга страна, може да има някои пожари за гасене, като се има поради, че напористият Марс в Стрелец ще тринира Северния възел в Овен и секстилния Южен възел във Везни. Опитайте се да останете позитивни около Коледа.

Последният лунен цикъл за 2023 година ще завърши на 26 декември по време на пълнолунието в Рак, което ще се случи на 4 градуса. Ще бъде уместно пълнолуние за празниците, защото силата на Рак ще подчертае значимостта на фамилията. Обградете се с хората, които обичате, и изразете благодарността си към тях по време на тази носталгична луна.

 Козирог мистично iStock

Въпреки това, лунните настроения ще бъдат ненапълно краткотрайни, защото може да има пропуск в връзката, когато ретроградният Меркурий в Стрелец образува замайващ квадрат с Нептун в Риби на 27 декември. Вероятно това ще има утежнителен колорит, защото ретроградния Меркурий в Стрелец ще работи дружно с нападателния Марс в Стрелец.

Разочарованието няма да спре дотук, като се има поради, че Марс в Стрелец ще образува обезоръжаващ квадрат с Нептун в Риби на 28 декември. Между тези два дни ще би трябвало да внимавате с вашия звук - единствено вие можете да контролирате как да реагирате в миг на отчаяние.

Поне нещата наподобяват по-обнадеждаващо относно вероятностите за романтика и обилие, защото Венера ще навлезе в Стрелец на 29 декември. Огнената сила на Венера може да е това, от което всички имаме потребност, с цел да се почувстваме разчувствани за новата година. Може да станете по-уверени по отношение на любовния си живот, финансов напредък и цели за самоусъвършенстване.

 меркурий козирог iStock

Точно преди края на 2023 година ще завърши друга назадничавост, когато Юпитер се насочи към Телец на 30 декември. Късметът може да ви е изневерявал през последните четири месеца с помощта на ретроградния Юпитер. Въпреки че това може да е спряло финансовия напредък и цялостното обилие, може да сте трансформирали мнението си по отношение на нещата, които наистина цените. Когато Юпитер стане пряк, можете да употребявате тази експанзивна сила, с цел да грабнете благоприятни условия, които са в сходство с вашата ценностна система.

Ще стартираме новата година леко, защото Меркурий най-сетне ще се насочи непосредствено в Стрелец на 1 януари 2024 година Първите две седмици след директното стациониране на Меркурий ще бъдат чудесно време за прегрупиране след ретроградния период. Можете да мислите за това като за подарък от Вселената, защото ще влезете в 2024 година с по-малко багаж и избистрен разум.

Ще бъдете повече от подготвени за деяние, защото Марс ще влезе в Козирог на 4 януари. Според обичайна астрология Марс в Козирог е „ въодушевен “, което значи, че това е мощна сила, с която би трябвало да работите. Можете да употребявате насочения към деяние Марс в Козирог, с цел да започнете бързо да изпълнявате своите новогодишни обещания.

Въпреки това, може да бъдете хванати сред предишното и бъдещето, когато слънцето в Козирог квадратира както Южния възел във Везни, по този начин и Северния възел в Овен на 10 януари. Когато зародят и двата съдбовни квадрата, това ще намекне за заседнала точка, от която се нуждаете да излезете. Оставете всички връзки или мемоари от минали връзки, които към този момент не ви служат. Не позволявайте на никого да ви стопира тази година!

Ако сте се забавили с определянето на намеренията си за новата година, направете го по време на първото новолуние за 2024 година, което ще се случи на 11 януари на 20 градуса в Козирог. Строгата сила на Козирога ще ви насърчи да бъдете съществени във връзка с това, което желаете да постигнете. По-специално, това може да бъде отлична опция да си поставите кариерни цели.

Отрезвяващият звук ще бъде по-ясно изразен, когато галактическият делегат, Меркурий, влезе в Козирог на 13 януари. Ще ви бъде доста по-лесно да планирате и да организирате структурирани, целенасочени диалози по време на този пренос на Меркурий.

Мечтите може да се осъществен, само че не и без твърдоглав труд! Тъй като слънцето в Козирог идва дружно с магическия Нептун в Риби на 15 януари, може да се почувствате внимателно оптимистично настроени по отношение на възможностите си. Вярвайте в способността си да преследвате нещо на пръв взор невъобразимо, в случай че сте подготвени да положите старания.

 козирог Istock

Може да си коства да изясните евентуалните и настоящите си задължения по-рано, в сравнение с по-късно, преди Венера в Стрелец да се събере в замайващ квадрат с Нептун в Риби на 19 януари. Този пренос допуска, че може да се наложи да обмислите детайлностите, вместо да гледате по-голямата картина. Ако ли не, може да пропуснете нещо - като червен байрак в романтично партньорство или дребния шрифт в някое съглашение.

Зимата ще бъде в разгара си до края на сезона на Козирога, който ще се случи, когато слънцето влезе във Водолей на 20 януари 2024 година, в 9:07 сутринта ET. Въпреки че ще бъде тъжно да забележим по какъв начин сезонът на Козирозите си отива, ще има толкоз доста странни и прелестни неща, които да чакаме с неспокойствие през идния сезон на Водолея.

Ето какво може да чака всеки зодиакален знак от сезона на Козирога: 
 Kакво ще донесе за всяка зодия сезонът на Козирога  Kакво ще донесе за всяка зодия сезонът на Козирога  Kакво ще донесе за всяка зодия сезонът на Козирога  Kакво ще донесе за всяка зодия сезонът на Козирога

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР