Астронавти се завръщат на Земята през следващата седмица. Това съобщиха

...
Астронавти се завръщат на Земята през следващата седмица. Това съобщиха
Коментари Харесай

Астронавти се завръщат от МКС през следващата седмица

Астронавти се завръщат на Земята през идната седмица . Това оповестиха НАСА, представени от Агенция Франс Прес. Четирима астронавти би трябвало да се върнат на Земята от Международната галактическа станция (МКС) в понеделник, откакто прекараха повече от шест месеца в космоса.

Четиримата членове на задачата Crew-2, измежду които френски и японски астронавт, ще се върнат на Земята преди идването на идващия екипаж, който трябваше да ги размени, само че чието политане беше отсрочено няколко пъти заради неподходящи метеорологични условия.

" Тъжна панорама ": Астронавт на МКС оповестява за климатичната злополука на Земята

" Виждаме нездравословните резултати от човешката активност "

НАСА съобщи в изказване късно в петък, че членовете на Crew-2 би трябвало да се завърнат на Земята " не по-рано от 7:14 ч. в понеделник, 8 ноември, с рухване край крайбрежията на Флорида ".

" Докато се приготвяме да заминем, ни остава някак горчивото чувство, може в никакъв случай да не се върнем, с цел да забележим МКС, а това е в действителност вълшебно място, сподели френският астронавт Томас Песке по-рано в петък по време на конференция от галактическата станция. Много съм признателен, че хората мечтаеха за МКС преди време и по-късно продължиха и работиха интензивно, с цел да я осъществят и да го построят в интерес на всички, добави Песке.

Endeavour, галактическият транспортен съд Crew Dragon, би трябвало да се откачи от Международната галактическа станция в 18:05 часа в неделя, с цел да стартира пътуването към дома.
 SpaceX изстреля към МКС ракетата Falcon 9 с галактическия транспортен съд Dragon
SpaceX изстреля към МКС ракетата Falcon 9 с галактическия транспортен съд Dragon

Dragon ще достави товари за екипажа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР