Астролозите вярват, че преди да отидете на първа среща с

...
Астролозите вярват, че преди да отидете на първа среща с
Коментари Харесай

Какви женски черти харесват мъжете от тези зодии

Астролозите имат вяра, че преди да отидете на първа среща с обекта си на боготворене, коства си да се запасите с информация. Такава ще ви помогне за определяне на контакт. Наред с това специалистите споделят, че би трябвало да се търси самостоятелен метод към представителите от всяка зодия. Ето, по какъв начин да сте готови за среща с представител на другия пол, съгласно Зодиака:

Още: "  (ЧАСТ I) "

Везни
Везните се нуждаят от очарователни, съвременно облечени хубавици. Тези мъже са луди по девойки, които обичат театъра, книгите и изкуството като цяло.
Арогантните фанатици незабавно ще провокират отрицателна реакция у представителите на тази зодия. Особено тези, които ценят спорта.
Скорпион
Чувствените дами мигновено хващат Скорпионите. Такъв мъж ще избра заможната дама, която е лоялна към доста неща и не и е непозната положителната визия.
Със Скорпионите не трябва да коментирате персоналния живот на хората. Те ненавиждат несигурността и клюкарстването.
Стрелец
Стрелците имат ужасно възприятие за комизъм и самостоятелност. Те изискват същото и от своя фаворит. Привличат ги тези, които имат вяра в себе си, обожават спорта и пътуванията. Ако желаете да угодите на мъж Стрелец съгласете се на най-неочакваните оферти.
Прекалено скромните и тесногръди дами, цялостни със страхове и подозрения, надали ще заинтересуват Стрелеца.
Козирог
Момичета с безупречни обноски ще бъдат доста привлекателни за Козирозите. Бързо може да спечелите подобен човек, като го поканите на вечеря и поднесете лакомство на скъпи блюда. Бутилка елитно вино няма да е ненужно.
Козирозите ненавиждат износени обувки, разхвърляни облекла и неизмита коса. Ако той се усеща не добре в компанията ви, нищо няма да проработи.
Водолей
Момичетата, които могат да покажат съпричастност, да схванат и одобряват ексцентричността на Водолея, ще имат голямо преимущество. Тези мъже просто обожават надълбоко мислещите интелектуалци.
Ефективен метод да се разделите с Водолей е да му кажете не. Той ще счете това за цялостно отменяне. Той не обича глупави, арогантни и тесногръди лейди.
Риби
Тихите ще могат бързо да привлекат вниманието на мъжа от зодия Риби. Шкафчето с положителни питиета в дома ще е специфичен бонус за него.
Рибите няма да толерират дамата, която непрекъснато приказва по телефона, която се пробва да грабне нещо от масата в придвижване и в това време се оплаква, че никой не я прави оценка. Не се опитвайте да говорите неприятно за околните му. Семейството за мъжа Риби е свещено.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР