Астролозите твърдят, че представителите на тези 5 зодии имат невероятно

...
Астролозите твърдят, че представителите на тези 5 зодии имат невероятно
Коментари Харесай

5 зодии, които имат най-силния характер

Астролозите настояват, че представителите на тези 5 зодии имат необикновено мощен темперамент. Ако им пресечете пътя по някакъв метод, тогава ще имате единствено две благоприятни условия: или да се извините с вярата, че ще бъдете помилвани, или да избягате, надявайки се, че няма да ви настигнат…

Във всеки случай силата на волята на представителите на тези 5 зодии може да ви изненада. Не забравяйте, че е доста по-добре да сте другари с тях, в сравнение с да сте врагове!

В последна сметка те ВИНАГИ реализират своето!

Овен (21 март – 20 април)

Овните са същински бунтари, които са подготвени да пазят личните си идеали постоянно и на всички места. Ценят се прекалено много, с цел да разрешат на някой да ги заплашва или да им диктува своята воля.

Но защото Овенът е същински супергерой, той в никакъв случай няма да употребява силата си, с цел да нарани хората. Никога няма да срещнете свирепост или непримиримост от представители на този знак единствено тъй като са в неприятно въодушевление. Но ще имате огромни проблеми, в случай че кажете даже дума, която оскърбява тях и тези, които обичат!

Козирог (22 декември – 20 януари)

Силата на волята на представителите на тази зодия се демонстрира в това, че те постоянно умеят да се държат в граници, рядко излизат отвън кожата си. Те чудесно схващат, че малко хора умеят да слушат истината право в очите. Ето за какво Козирозите са склонни да се държат много резервирано и настрани!

Външното равнодушие на представителите на този знак им оказва помощ да се предпазят от тези, които по една или друга причина се пробват да им пречи. Ако не е допустимо да блокира врага си, Козирогът въздъхва и стартира да работи. И тогава стойте надалеч от него!

Телец (21 април – 21 май)

Малко хора могат да заподозрат, че мекият и добросърдечен Телец има непреклонна воля. Но в никакъв случай не би трябвало да съдите за книгата по корицата!

Телците изпадат в същинска гняв, когато виждат, че някой протяга ръка на това, което обичат. Това се отнася освен за хората, само че и за нещата. Опитайте се да отнемете от представителя на тази зодия това, което му принадлежи по право. Веднага ще видите разгневен бик пред вас!

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Волевото държание на Водолея е ненапълно сходно на безразличното и дистанцирано отношение към хората на Козирога. Но се демонстрира единствено когато представител на тази зодия счита, че не е бил оценен.

Това въобще не значи, че Водолеите нямат потребност от другари. По-скоро той се опасява, че някои хора могат да създадат неверни изводи, преди да го опознаят по-добре.

Ето за какво Водолеят може да бъде непоколебим и придирчив към вас при започване на запознанството. Но колкото по-близо го опознаете, толкоз по-приятелско и намерено ще стане държанието му.

Дева (24 август – 23 септември)

Крайно време е да си го набиете в главата: в случай че Девата възнамерява нещо, то ще се случи! Освен това хората от тази зодия няма да се успокоят, до момента в който всичко към тях не стане безусловно съвършено. Ще би трябвало непрекъснато да се съпротивлявате на желанието на Девата да ви направи съвършени.

В любовта и другарството тези хора ценят най-много верността.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР