Астролозите споделят, че на 20 октомври ще започне пълнолунието. То

...
Астролозите споделят, че на 20 октомври ще започне пълнолунието. То
Коментари Харесай

Утре е КЪРВАВО ПЪЛНОЛУНИЕ, 20 октомври - на кои 3 зодии ще се сбъднат желанията

Астролозите споделят, че на 20 октомври ще стартира пълнолунието. То ще сътвори причина за сложни и едвам разрешими разногласия. Някой от зодиите обаче ще имат шанс и Луната ще им влияе удобно. Те даже ще съумеят да осъществен свое съкровено предпочитание.
Ето по какъв начин ще влияе Луната на някои от зодиите: Близнаци
По време на пълнолунието Близнаците ще се усещат подкрепяни по един доста чудноват метод. Те ще намират елементарно отговори на свои въпроси и нещата в персонален и професионален проект ще стартират да им се подреждат от единствено себе си.
 Тези зодии ще се почувстват стимулирани по време на пълнолунието през Октомври Тези зодии ще се почувстват стимулирани по време на пълнолунието през Октомври
Пълнолунията означават края на лунния цикъл, когато той е най -пълен - сходно, в нравствен смисъл, тази фаза съставлява довеждане докрай и...

Още по-хубавото е, че в случай че съумеят да запазят хладнокръвие, ще осъществен едно от своите най-съкровени стремежи. Не бива да разрешават да бъдат предизвиквани.

Дева
Девите са втората зодия, която безспорно ще се усеща съвършено по време на пълнолуние. С каквото и да се заемат представителите на зодията, те ще съумеят да го доведат до дъно. Ще имат повече сили и сила от нормално и няма да им липсва предпочитание или мотивация.
Водолей
Още с настъпването на кървавата Луна, нещата при Водолея ще стартират да се усъвършенстват. Изведнъж наведените глави ще се изправят и представителите на зодията ще са жадни за нови страсти и завършения. Дори още по-хубаво – няколко дни по-късно им следва да осъществен едно свое предпочитание. Не е изключено то да е обвързвано с любовта и срещата с човек, който отдавна не са прибирали в мислите си!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР