Астролозите смятат, че края на август месец може да е

...
Астролозите смятат, че края на август месец може да е
Коментари Харесай

Август носи парични проблеми и тревоги за 3 зодии

Астролозите считат, че края на август месец може да е сериозен за представителите на няколко знака. Проблемите ще са финансови, а рисковете да фалирате са големи, написа jenata.blitz.bg.

Според специалистите от този призрачен сън ще страдат представителите на три зодиакални знака и е добре да са готови. Има голям риск да не печелят, а да изгубят солидна сума пари.

Ето кои зодии влизат в по този начин неприятният лист на астролозите.

Рак

До края на месеца Раците са изложени на риск да изгубят огромна сума пари поради нехайство или прекомерна емоционалност. Това не им разрешава да се съберат във значимите моменти. За да минимизират рисковете, астролозите предлагат да оставите значимите планове за неустановен интервал от време и да се заемете с не изключително рискови действия.

Скорпион

Тези дни скорпионите също няма да жънат триумфи. Те не са застрашени от кой знае какъв брой огромни финансови проблеми. Отначало са вероятни не толкоз забележими провали, които обаче в бъдеще ще си създадат жестока смешка с вас. Така че е добре да сте деликатни професионално през този интервал.

Козирог

Козирозите би трябвало да са извънредно деликатни също. През идните дни ще бъдат изкушени от заеми и ще създадат ненужни разноски и вложения в съмнителни планове. Звездите поучават да помислите доста добре, преди да решите да влагате пари някъде.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР