Астролозите съобщиха кои са зодиите, които ще ги преследва невероятен

...
Астролозите съобщиха кои са зодиите, които ще ги преследва невероятен
Коментари Харесай

Ще забогатеят и ще успеят! Знаците на зодиака, които ще бъдат щедро наградени от съдбата през май

Астролозите оповестиха кои са зодиите, които ще ги преследва необикновен шанс през май 2020 година

Богатият Телец

Добрата вест е, че през май доста Телци ще се снабдят с непредвидени приходи от необикновени източници. Новината има и различен аспект – няма да има време да се радват кой знае какъв брой на тези блага на ориста, тъй като ще имат доста неща за извършване, майските дни ще са напрегнати: незабавно и ефикасно би трябвало извършват отговорностите си  като работят интензивно и (най-интересното), като вземат независими решения.

Обаче възприятието на задоволство, което Телците ще изпитат, гледайки по какъв начин дейностите им водят до разплитане на проблемите, ще бъдат в действителност най-хубавата им премия. Освен това плановете, стартирани или приключени през май, имат положителни шансове да донесат обилни финанси.

Активните Близнаци

Май ще вдъхне у Близнаците жадност за интензивност. Избирайки сред познатата рутина и нови трудоемки, само че завладяващи планове, астролозите поучават да се заемат и с двете. При вярната организация те ще имат задоволително мощ за всичко.

Дори възприятието на разочароване, което провокират разнообразни проблеми, ще отстъпи място  убеденост в себе си. Планетите ще дадат положителни шансове за устройството на персоналния живот, ще ги издигат духовно и даже ще ги отърват от вируси и блокажи на съзнанието.

При предпочитание Близнаците ще могат доста да напреднат, да разширят опциите и вероятностите си, да подобрят обстановката на любовния фронт. Главното е – тривиалните спорове да не се трансформират в съществени драми.

Безметежният Лъв

През май планетите дават зелена светлина на Лъвовете. Юпитер ще им разреши сполучливо да рискуват, а Слънцето – да осъществят хрумвания, за които до момента единствено са мечтали. Благодарение на поддръжката на планетите, Лъвовете ще могат тъкмо да усетят потока на шанса и да „ влязат в час “, заобикаляйки неприятности и неточности.

Всичко това приказва за едно нещо: през май можете с чисто сърце да разчитате сполучливи стечения на условия, които ще пораждат сами и ще се заменят едно с друго съвсем на всеки 2 дни. Промяната обаче няма да е нещо такова, което трансформира живота към по-добро за една нощ. Това ще бъдат по -скоро много приятни бонуси, които несъмнено би трябвало да употребявате, с цел да постигнете цялостен триумф.

Проницателният Скорпион

През май Скорпионите ще имат кондензиран живот. Според астролозите интуицията им ще се изостри до такова необикновено равнище, че с помощта на нея ще бъде допустимо да реализират доста от поставените цели. Този месец Скорпионите би трябвало да са изключително деликатни към подсказките на интуицията: значимо е да я слушат доста по-често от нормално.

Именно вътрешният глас ще подскаже вярната посока, водеща до осъществяване и на най-амбициозните цели. Тези, които решат обаче да бездействат през май, би трябвало да знаят, че звездите предизвестяват за вътрешни и външни спорове. За да решите проблемите, свързани с мотивацията, би трябвало непрекъснато да се поддържате в добра форма, да се пробвате да мислите отвън шаблоните и да действате уверено.

Не си позволявайте се пускате по течението, тъй като тогава Вселената ще загуби интерес към Скорпионите,  оставяйки ги без поддръжка и ще им измисли нови проблеми.

Късметлията Стрелец

Планетите през май ще подаряват на Стрелеца шанс в на практика всички области на живота. Следователно този месец е най-подходящото време за обилни промени в ориста. Стрелецът обаче може да се ограничи и до по-малки планове: обзор на целите, ново занимание или промяна на картинката на екрана на телефона.

Дори такива дреболии могат да се окажат камък, който ще повлече след себе си лавина от събития. А качеството на тези събития ще зависи значително от настроението. Астролозите поучават да останете в най-хубавото допустимо въодушевление най-малко доникъде на май. Ако е допустимо, би трябвало да избягвате спорове – в този момент е значимо да поддържате резистентност и да не губите оптимизъм.

Успешният Козирог

Астролозите считат, че на Козирозите ще им върви повече, в сравнение с на  останалите. Планетите им ще са в естетика между тях, което значи, че неприятните обрати на ориста ще преминат около тях. В персоналните и професионалните връзки Козирозите ще се радват на мира и ред, засилвайки своите позиции, взаимно схващане и неявяване на отрицателни последствия.

Дори и да срещнете проблеми, вие ще бъдете в положение елементарно да ги преживеете тъй като Вселената през май ще направи позитивни промени в живота на представителите на този знак. За да могат планетите да продължат да бъдат на страната на Козирозите, те би трябвало да вършат добрини и да дарват ярки страсти на околните си, отговаряйки на молбите им за помощ.

esoterica

Психологът Даниъл Канеман: „ Никога не се доверявайте на своята вътрешен глас, в случай че не отговорите „ Да “ на тези 3 въпроса “

 

Как се отнасяме към личните си инстинкти, към това, което нормално назоваваме вътрешен глас? Какви са те в действителност – квинтесенцията на цялата ни мъдрост и опит или проявата на мързел и…

Цялата публикация


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР