Астролозите са посочили два типа жени, които лесно обезоръжават силния

...
Астролозите са посочили два типа жени, които лесно обезоръжават силния
Коментари Харесай

Тези зодии дами пленяват мъжете на първа среща

Астролозите са показали два вида дами, които елементарно обезоръжават мощния пол и покоряват. Невъзможно е да се устои на тези дами. Те пленяват мъжете още на първата среща.
Заради такава жена той ще напусне фамилията си или ще похарчи цялото си положение. Не всички дами могат да имат подобен резултат върху мощния пол.
Лъв
Дори дамата Лъв да отиде на среща без съвсем никакъв грим и ефектно облекло, тя отново ще впечатли мъжа. Тя е доста секси и естествена в общуването. Може да приказва нелепости, само че събеседниците ѝ я слушат с отворени уста. Лъвицата е просто лесна за схващане и няма да може да ѝ устоите.
Скорпион
Невъзможно е да се преборите с магнетизма на дамата Скорпион. Достатъчно е тя да огледа мъж в очите, с цел да го накара да не помни за всичко на света. Тя знае, че е привлекателна и го употребява ловко. Тази буйна дама обича да колекционира почитатели. При предпочитание тя може да наподобява лесна плячка за представителите на мощния пол. Накрая обаче се схваща коя е същинската плячка и кой е ловецът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР