Астролозите са готови с прогнозата си за месец февруари. По

...
Астролозите са готови с прогнозата си за месец февруари. По
Коментари Харесай

Иде кошмарен февруари за тези зодии

Астролозите са подготвени с прогнозата си за месец февруари. По думите им представителите на 3 зодии ще бъдат предадени грубо от най-близките си и обичани хора.

През най-късия месец от годината ги чакат доста болежка и сълзи, тъй като даже не са очаквали, че могат да бъдат предадени по този метод и то от хора, които са олицетворявали думите " семейство " и " галактика " за тях.

Астролозите признават, че тези знаци никак не са за завиждане поради това, което ще им се случи през февруари.

Близнаци

В живота им ще се случат неща, които безусловно ще отстранен земята под краката им. Има възможност да разберете за огромно изменничество през втората половина на месеца. В този миг ще желаете да излеете душата си пред близки другари, само че измежду тях към този момент има предатели.

Всичко това ще се отрази зле на вашата душeвност. Рискувате да изпаднете в продължителна меланхолия, от която нов човек ще ви помогне да излезете. Възможно е д започнете връзка с него.

Скорпион

Ако с непознати сте като остър таралеж, то за обичаните си хора сте тъкмо противоположното. Опитвате се да бъдете положителни, грижовни и деликатни. Не всеки обаче може да оцени това.

Някой от близкото ви обграждане е изтощен от непрекъснатото ви наличие и ще се опита да се отдалечи колкото се може по-далеч от вас. Астролозите споделят, че може да попаднете в любовен триъгълник, в който вие да сте жертвата.

Рак

Може да сте доста изтощени в последно време, точно това ви прави още по-раздразнителни. Може да си изкарате всичко на някой ваш непосредствен, без да има мотив за това. Очаквайте същото в подмяна. Възможно е за известно време да преустановите връзката си с някои близки хора.

Ще се чувствате зле без тях, само че направете това време ползотворно - отпуснете се, опомнете се, отдайте се на заниманията си. След това с нови сили подновете връзките си и не повтаряйте остарели неточности, написа jenata.blitz.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР