Астролозите разкриха кои са най-опасните женски зодии. От тях трябва

...
Астролозите разкриха кои са най-опасните женски зодии. От тях трябва
Коментари Харесай

5-те най-опасни и коварни жени според зодията

Астролозите разкриха кои са най-опасните женски зодии. От тях би трябвало да се опасяват освен мъжете, които в даден миг просто може да се окажат тяхна жертва, само че и дамите. Представителките на 5 знака не се стопират пред нищо и работят, водени само от личните си ползи. Те съумяват с лекост да получат мечтаното, без значение от това дали обектът на техните стремежи е свободен или не, написа flagman.bg. Ето кои са тези зодии.
5-то място: Везни
Жените Везни са доста хитри съблазнителки. Те поставят извънредно доста грижи за себе си и напълно естествено постоянно са заобиколени от доста мъже. Но дамите Везни несъмнено имат желания към фамилните господа. Вярно е, че ролята на държанка не ги устройва, само че те желаят да носят формален статут и го реализират с лекост. За страдание, щастието им в никакъв случай не е трайно.
4-то място: Козирог
Жените Козирог са извънредно егоистични. Ако се влюбят в мъж, който има семейство, това няма да ги спре. И даже да се провалят, няма да се откажат от " жертвата " си - ще намерят метод да си отмъстят.

3-то място: Овен
Жената Овен е прекомерно меркантилна. Тя се управлява не от възприятие на обич, а от желанието да си обезпечи материално благоденствие. Но не трябва да се отхвърля, че тя знае по какъв начин да направи един мъж благополучен.
2-ро място: Водолей
Семейните мъже са като магнит за дамата Водолей. Тя в действителност се влюбва и се отдава напълно на мъжа. Затова за нея не е мъчно да го откъсне от фамилията му. Подобни бракове се оказват много мощни.
Първо място: Лъв
Жените от зодия Лъв обичат конкуренцията в любовните връзки. За тях е доста значимо да отхвърлен мъжа от друга жена - по този метод самочувствието им се покачва и те се усещат като същински кралици. Но, за жалост, дамите от този знак не знаят по какъв начин да изградят мощни фамилии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР