Астролозите посочиха зодиите, които имат толкова силна интуиция, че е

...
Астролозите посочиха зодиите, които имат толкова силна интуиция, че е
Коментари Харесай

Три от зодиите не се поддават на лъжи и няма как да бъдат измамени

Астролозите показаха зодиите, които имат толкоз мощна вътрешен глас, че е съвсем невероятно да ги излъжете. Тези знаци са склонни да слагат под въпрос всеки факт или изказване.

Астрологът Olga Stella приказва за знаците на Зодиака, които не могат да бъдат излъгани, тъй като откриват най-фините нюанси на лъжата.

Водолей

Водолеите имат толкоз мощна вътрешен глас, че е доста мъчно да ги излъгват: те са склонни да слагат под подозрение всеки факт и изказване, тъй че първо ще ревизират всяка част от историята и единствено в случай че всички те се съберат в единна и поредна картина, Водолеят щe повярва.

Рак

Раците са толкоз способни да усещат другите хора, че откриват най-фините нюанси на лъжата. Ракът възприема всичко, което се случва във външния свят, през призмата на вътрешното си положение, а там, вътре, несъмнено има скрито устройство, способно да сканира близките. По-добре е да не си играете с тези хора!

Риби

Този знак е по-силно обвързван с мистериозното, мистиката и тайните от други. Той също по този начин има чудесно схващане на хората и отлична памет. Той е от тези, които са в положение да разгадаят и най-заплетената загадка и машинация, тъй като пропуските, намеците и мъглата са родната му буря. Не им коства нищо неотложно да сравнят обстоятелства или изказвания, които си опонират.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР